Medische ID armband, Blauw. Graveren op de voor & achterzijde mogelijk.

Productnr.: HBK.1023

Op voorraad, levertijd 2 tot 3 werkdagen.

22,95
Prijzen zijn inclusief BTW, gravering & verzendkosten.
Voor infomatie over materiaal, afmetingen en beschikbare maten, zie de product informatie onder in dit scherm.

Klantwaarderingen voor Medische ID armband, Blauw. Graveren op de voor & achterzijde mogelijk.

Aantal waarderingen: 3
Gemiddelde waardering: 4,3
Goed product, zeer goede service
van op 02-03-2019
De healthband heeft een mooi design, is stevig, en heeft een goede sluiting. Wij waren vooral ook te spreken over de zeer goede service. Na aanvraag van het product via de website, werden we gebeld en kregen we extra advies over welke informatie we het beste op de band konden laten zetten, en werd er een gepersonaliseerd product van gemaakt. Erg goede service!
Goed
van op 05-06-2017
Duidelijk leesbaar, alleen jammer dat er geen lusje aan het bandje zit om het uitstekende stukje band achter te steken
Goed
van op 14-08-2016
Deze armband voor onze zoon van 3 jaar besteld. Prima ding, goed stevig en ook geschikt voor spelen in water en zand. Houd allemaal prima. Ook erg stevig qua materiaal.
Enige minpuntjes vind ik de sluiting. Als ze blijven hangen knapt de sluiting niet open. Beetje eng met het oog op veiligheid. Ook is de armband een beetje lang als je hem door de sluiting hebt gehaald. Ik weet dat er wordt aangeraden dit af te knippen op maat, maar dan ben ik bang dat het materiaal gaat rafelen. En ook met het ook op groeien, vind ik dit een beetje zonde. Het was ook handiger om deze reden geweest om een stukje klitteband ernaast te doen. Zodat het overige stukje armband daarop geplakt kan worden zodat het niet in de weg zit.

Verder prima armband.

Accessoires

Product Opmerking Status Prijs
Half ronde ID-Tag met Rood medisch symbool. Gravering op de voor & achterzijde mogelijk. Half ronde ID-Tag met Rood medisch symbool. Gravering op de voor & achterzijde mogelijk.
€ 14,50
Rechthoekige ID-Tag met Rood medisch symbool. Gravering op de voor & achterzijde mogelijk. Rechthoekige ID-Tag met Rood medisch symbool. Gravering op de voor & achterzijde mogelijk.
€ 14,50
Accessoiregegevens weergeven

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Kinderen